Isu Gelebeh Selesai.

Tiada Lagi

“Spare Tyre”

Bila Duduk

Tampil berani gayakan baju idaman dengan
Courbe Premium Corset.

Isu Gelebeh Selesai.

Tiada Lagi

“Spare Tyre”

Bila Duduk

Tampil berani gayakan baju idaman dengan Courbe Premium Corset.

Ramai yang lebih yakin dengan penampilan mereka sekarang!

“Hari ini pakai korset Courbe sepanjang hari di pejabat. Selesa dan tidak mengganggu pergerakan langsung. Tak ada masalah korset bergulung dan nak ke tandas juga mudah.”
“Alhamdulillah memang best. Selesa macam tak pakai korset pun. Material lembut.”
“Dah tak risau perut buncit. Sekarang ni Akak lebih berani nak pakai baju cantik-cantik dan rasa lebih yakin.”
Dapatkan free gift dan peluang cabutan bertuah bernilai RM700 untuk pembelian sekarang!

Setiap Wanita
Mahukan Bentuk
Badan yang Ideal.

Tapi ia sesuatu yang sangat susah dicapai,
terutama bagi anda yang telah melahirkan
anak.

Ditambah pula dengan asyik duduk
sewaktu bekerja, badan makin berisi dan
menggelebeh.

Tanpa sedar, anda kini hanya pakai baju
gobos untuk sembunyikan lemak di badan.

Setiap Wanita Mahukan Bentuk Badan yang Ideal.

Tapi ia sesuatu yang sangat susah dicapai,
terutama bagi anda yang telah melahirkan
anak.

Ditambah pula dengan asyik duduk
sewaktu bekerja, badan makin berisi dan
menggelebeh.

Tanpa sedar, anda kini hanya pakai baju
gobos untuk sembunyikan lemak di badan.

Hari ini,
Kembali Berani Gayakan Baju Idaman…

Tampil menarik tanpa “spare tyre” dengan korset pilihan selebriti.

Hari ini, Kembali Berani Gayakan Baju Idaman…

Tampil menarik tanpa “spare tyre” dengan korset pilihan selebriti.

Lebih
30,000 +++ Pengguna

Lebih
30,000 +++ Pengguna

Bagaimana Courbe
Premium Corset Dapat Membantu Anda?

Pemakaian Courbe Premium Corset akan memberikan efek langsing serta-merta, apabila lemak pada bahagian perut dan pinggang tertolak naik ke atas dan ke bawah badan. Dari segi penurunan berat badan, ia akan membantu anda dalam mengawal selera makan dengan “mengikat” perut.
Dalam jangka masa panjang, pemakaian Courbe Premium Corset dapat membetulkan postur tubuh, sekaligus mengelakkan sakit pinggang akibat duduk lama di pejabat.

Bagaimana Courbe Premium Corset Dapat Membantu Anda?

Pemakaian Courbe Premium Corset akan memberikan efek langsing serta-merta, apabila lemak pada bahagian perut dan pinggang tertolak naik ke atas dan ke bawah badan. Dari segi penurunan berat badan, ia akan membantu anda dalam mengawal selera makan dengan “mengikat” perut.
Dalam jangka masa panjang, pemakaian Courbe Premium Corset dapat membetulkan postur tubuh, sekaligus mengelakkan sakit pinggang akibat duduk lama di pejabat.

Sejuk sepanjang hari

Courbe Premium Corset diperbuat daripada cotton dan spandex berkualiti tinggi yang sangat selesa dipakai dan tak panas.

Sangat selesa

Courbe Premium Corset direka tanpa tulang keras atau besi yang menyakitkan dan mencucuk badan.

Saiz pelbagai

Courbe Premium Corset sesuai untuk wanita dari berat 40kg hingga 130kg.

Tampak kemas

Courbe Premium Corset direka khusus supaya tidak bergulung. Jadi anda akan sentiasa kelihatan cantik sewaktu memakainya.

Senang dipakai dan dibuka

Cangkuk bukaan bawah memudahkan Courbe Premium Corset dipakai. Kalau nak ke ke tandas pun tak susah nak buka. amat selesa.

Boleh laras

Korset juga boleh dilaras mengikut ketinggian pemakai. Anda akan sentiasa tampak anggun dan kelihatan lebih lansing.

Fungsi kempis perut

Didatangkan dengan high waisted panties bagi membantu perut tampak kempis.

Fungsi
kempis perut

Didatangkan dengan high
waisted panties bagi
membantu perut tampak
kempis.

Apa Kata Mereka yang
Telah Mencubanya!

Apa Kata Mereka yang Telah Mencubanya!

“Korset senang dipakai. Kemas je jahitan. Nak ke toilet pun senang”
“Alhamdulillah, memang best, selesa macam tak pakai korset. material pun lembut”
“Kain yang lembut dan sejuk. Harga pun berbaloi”
“Kain sejuk sangat. Kain sedap dipakai dan selesa”
“Korset sangat-sangat selesa. Sangat-sangat rekomen”
“Alhamdulillah, memang selesa dan cepat menyerap peluh ia grip tapi tak menyakitkan. Bila duduk, bahagian yang berlipat tu tak nampak”
“Dah tak risau lagi dah masalah perut buncit. sekarang dah berani pakai baju cecantik. Rasa selesa dan lembut. Tak bergulung pun”
“Serius selesa dan tak ganggu pergerakan langsung. Tak risau masalah ternaik, terturun dan tergulung pun. Nak ke toilet pun tak susah”
“Alhamdulillah memang best. Selesa macam tak pakai korset pun. Material lembut.”
“Sedap dan selesa dipakai, sebab tak ada yang macam besi tu”
“Suka sangat. Sangat selesa. Korset paling mudah yang pernah saya beli”
“Best pakai, lembut macam pakai pakaian harian”
Jaminan wang dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan kualiti dan tahap keberkesanan korset kami.

Dapatkan hadiah percuma
kalau beli sekarang!

Untuk pembelian Pakej Kombo dan Saver anda akan
dapat hadiah percuma yang menarik.
Membantu mengempiskan perut dengan berkesan.
Slimming Lotion digunakan selepas mandi bagi membakar lemak degil pada perut, pinggang, lengan dan paha.
Almond Fiber adalah susu badam berperisa kurma yang kaya dengan fiber. Dapat menambah baik sistem pencernaan dan memberikan rasa kenyang berpanjangan.

Dapatkan hadiah percuma kalau beli sekarang!

Untuk pembelian Pakej Kombo dan Saver anda akan dapat hadiah percuma yang menarik.
Membantu mengempiskan perut dengan berkesan.
Slimming Lotion digunakan selepas mandi bagi membakar lemak degil pada perut, pinggang, lengan dan paha.
Almond Fiber adalah susu badam berperisa kurma yang kaya dengan fiber. Dapat menambah baik sistem pencernaan dan memberikan rasa kenyang berpanjangan.
Anda juga berpeluang menang cabutan bertuah Set Russel Taylor bernilai RM679 kalau beli sekarang!

Segera tampak langsing dengan
Courbe Premium Corset

Segera tampak langsing dengan Courbe Premium Corset

Dapatkan Courbe Premium Corset sekarang!
(pilih pakej anda di bawah)

RM99

+ 1 Corset
+ 1 High Waisted Panties

RM179

+ 2 Corset
+ 1 High Waisted Panties

PERCUMA
1 Slimming Lotion*
3 Sachet Almond Fibre**

RM239

+ 3 Corset
+ 2 High Waisted Panties

PERCUMA
1 Slimming Lotion*
5 Sachet Almond Fibre**

Soalan Lazim

Pemilihan saiz yang tepat adalah sangat penting kerana pemakaian korset yang terlalu ketat akan mengakibatkan organ terhimpit dan juga menyebabkan iritasi pada kulit. Sekiranya korset terlalu longgar, anda mungkin tidak akan merasai keberkesanan memakai korset.

Jadi, pilih saiz mengikut carta yang kami sediakan ini.

Berat (kg) Saiz Dicadangkan
40-50 M
50-70 L
70-80 XL
80-90 2XL
90-110 3XL
110-130 4XL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Soalan Lazim

Pemilihan saiz yang tepat adalah sangat penting kerana pemakaian korset yang terlalu ketat akan mengakibatkan organ terhimpit dan juga menyebabkan iritasi pada kulit. Sekiranya korset terlalu longgar, anda mungkin tidak akan merasai keberkesanan memakai korset.

Jadi, pilih saiz mengikut carta yang kami sediakan ini.

Berat (kg) Saiz Dicadangkan
40-50 M
50-70 L
70-80 XL
80-90 2XL
90-110 3XL
110-130 4XL

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Syarikat yang mengeluarkan korset yang direka khas untuk wanita yang ingin dapatkan badan yang ramping dan cantik dengan cara yang paling mudah, selamat dan berkesan.

Syarikat

MBH Global Ventures (002740400-V)

Email

mbh.ventures88@gmail.com

No. Telefon

019-3034373

Alamat

47-2, JALAN DATARAN SURIA 15/7. SEKSYEN 15
42300 BANDAR PUNCAK ALAM, SELANGOR.

COPYRIGHT Courbe Premium, ALL RIGHTS RESERVED